Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

У зв’язку з реорганізацією ПАТ КБ «ЦЕНТР», шляхом приєднання до ПАТ « МТБ БАНК», інформуємо вас про наступні зміни з 08 жовтня 2018 року

Individuals
Business
12.10.2018

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «МТБ БАНК» є правонаступником прав та обов’язків ПАТ КБ «ЦЕНТР», в тому числі за кредитними договорами, укладеними з позичальниками, а також договорами по поточних та депозитних рахунках.

У зв’язку з реорганізацією ПАТ КБ «ЦЕНТР», шляхом приєднання до ПАТ « МТБ БАНК», інформуємо вас про наступні зміни з 08 жовтня 2018 року: 

Щодо активних операцій (по кредитних договорах) фізичних та юридичних осіб:

В ПАТ « МТБ БАНК» погашення кредитів фізичних осіб здійснюється клієнтами через  транзитний рахунок, з якого сплачені кошти автоматично списуються на погашення заборгованості за нарахованими комісіями, відсотками та кредитом.

Реквізити транзитного рахунку для кожної кредитної угоди будуть зазначені у відповідних письмових формах, які необхідно підписати при зверненні до відділення банку, а саме:

- в Додаткових угодах по кредитах, які надано банком під забезпечення.

Для подальшого здійснення погашення заборгованості за кредитними договорами фізичних та юридичних осіб прохання звернутися до менеджера відділення за новими реквізитами та для отримання більш детальної інформації.

Щодо пасивних операцій (поточні/депозитні/карткові рахунки) змінені наступні реквізити рахунків клієнтів банку:

  • назва банку – ПАТ «МТБ БАНК»,
  • код МФО – 328168;
  • код за ЄДРПОУ Банку–21650966 ;
  • порядок нумерації діючих договорів на відкриття та ведення поточних рахунків; договорів банківського вкладу (депозиту) для фізичних та юридичних осіб;
  • номери поточних та вкладних (депозитних) рахунків для фізичних та юридичних осіб.

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджера у відділенні або до Контакт-центру банку за телефоном  0-800-500-255 

 

Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК»                                                                Ю.О.Кралов

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept