Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

«Перший рейс» від МТБ БАНКу - це круто!

Individuals
Business
12.10.2018
«Перший рейс» від МТБ БАНКу - це круто! - photo - mtb.ua

Програма «Перший рейс" розроблена спеціально для студентів морських навчальних закладів і враховує всі особливості працевлаштування моряків, які починають свою кар'єру. МТБ БАНК готовий надати фінансову підтримку дітям у разі, коли необхідні кошти для продовження навчання і реалізації мрії про роботу в морі. Лояльні умови програми  дозволяють молодим людям вирішити поточні завдання і успішно почати свій шлях в морській справі.

Також дуже зручні і вигідні морякам тарифні пакети, які пропонує МТБ БАНК.  На карти в рамках пакетів «Мореплавець» і «Морський вовк» зараховується зарплата, і коштами на рахунку можна користуватися по всьому світу.  До того ж, оформивши додаткову карту, моряк може бути впевнений, що його сім'я буде мати доступ до коштів на картковому рахунку.  МТБ БАНК - це повний спектр послуг для моряків, включаючи VIP-обслуговування і безліч програм лояльності та партнерських програм.

НА ФОТО: співробітники МТБ БАНКу на зустрічі в Одеському морехідному коледжі рибної промисловості ім.  А.Соляніка розповіли про переваги нових банківських програм і продуктів МТБ БАНКу, розроблених спеціально для моряків і відповіли на питання викладачів і студентів.

«Перший рейс» від МТБ БАНКу - це круто! - photo 2 - mtb.ua«Перший рейс» від МТБ БАНКу - це круто! - photo 3 - mtb.ua«Перший рейс» від МТБ БАНКу - це круто! - photo 4 - mtb.ua«Перший рейс» від МТБ БАНКу - це круто! - photo 5 - mtb.ua

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept