Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

НАРОДНЕ ВИЗНАННЯ

Individuals
Business
18.12.2018
НАРОДНЕ ВИЗНАННЯ - photo - mtb.ua

Банк Року!  Ця нагорода (за видатну діяльність на фінансовому ринку України, високу якість продуктів і послуг) під час урочистої церемонії нагородження лауреатів рейтингу «Народне визнання» -2018 була вручена Голові Правління МТБ БАНКу Юрію Кралову.

25 років МТБ БАНК працює на фінансовому ринку України і всі ці роки неухильно виконує всі свої зобов'язання перед клієнтами.  І тому перемога в рейтингу «Народне визнання» - це не тільки блискучий, але й закономірний результат.

Головна особливість рейтингу популярності людей та подій Півдня України «Народне визнання» в тому, що кращих з кращих визначають не чиновники, не політики і навіть не експерти.  Читачі популярних видань - «Аргументи і факти в Україні», «КП в Україні», «Одеська правда», «Життя в Одесі», «Наше місто», журналів «Фаворит успіху» і «Теленеделя», які входять до складу «Південноукраїнського  медіа Холдингу » (організатора) - віддають свої голоси тим, чию діяльність можна охарактеризувати одним словом: професіоналізм!

МТБ БАНК - в компанії надійних, талановитих і небайдужих!

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept