Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

НАРОДНЕ ВИЗНАННЯ

Приватним особам
Бізнесу
18.12.2018
НАРОДНЕ ВИЗНАННЯ - фото - mtb.ua

Банк Року!  Ця нагорода (за видатну діяльність на фінансовому ринку України, високу якість продуктів і послуг) під час урочистої церемонії нагородження лауреатів рейтингу «Народне визнання» -2018 була вручена Голові Правління МТБ БАНКу Юрію Кралову.

25 років МТБ БАНК працює на фінансовому ринку України і всі ці роки неухильно виконує всі свої зобов'язання перед клієнтами.  І тому перемога в рейтингу «Народне визнання» - це не тільки блискучий, але й закономірний результат.

Головна особливість рейтингу популярності людей та подій Півдня України «Народне визнання» в тому, що кращих з кращих визначають не чиновники, не політики і навіть не експерти.  Читачі популярних видань - «Аргументи і факти в Україні», «КП в Україні», «Одеська правда», «Життя в Одесі», «Наше місто», журналів «Фаворит успіху» і «Теленеделя», які входять до складу «Південноукраїнського  медіа Холдингу » (організатора) - віддають свої голоси тим, чию діяльність можна охарактеризувати одним словом: професіоналізм!

МТБ БАНК - в компанії надійних, талановитих і небайдужих!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти