Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

НА ФІНАНСОВОМУ РИНКУ ВСЕ СПОКІЙНО

Individuals
Business
03.09.2018
НА ФІНАНСОВОМУ РИНКУ ВСЕ СПОКІЙНО - photo - mtb.ua

Як повідомляє Finance.ua , Україна спокійно пройде осінь і зиму завдяки допомозі МВФ. Так вважає заступник виконавчого директора МВФ від України Владислав Рашкован. Він вважає, що Україна незабаром отримає черговий кредитний транш МВФ в рамках програми EFF: «За останні чотири роки зроблено більше, ніж за 23 роки до цього. Це визнають і МВФ, і Світовий банк, ЄБРР, і всі міжнародні інвестори». Такий прогноз говорить про те, що на валютному ринку країни все буде спокійно, тобто - можна впевнено як накопичувати вільні кошти, так і кредитуватися на найближчу перспективу.

Зверніть увагу на наші флагманські продукти:

Депозити «В десятку» (всього на 10 днів) і «Морський» (у валюті, з підвищеною процентною ставкою)

Агро-кредит до 5 млн грн

Бізнес-кредити на розвиток основних фондів і поповнення обігових коштів

У будь-якому відділенні МТБ Банку наші менеджери розкажуть Вам про всі переваги банківських продуктів, а почати їх оформлення можна навіть не виходячи з дому – для цього досить зайти на наш новий сайт: mtb.ua

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept