Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

НА ФІНАНСОВОМУ РИНКУ ВСЕ СПОКІЙНО

Приватним особам
Бізнесу
03.09.2018
НА ФІНАНСОВОМУ РИНКУ ВСЕ СПОКІЙНО - фото - mtb.ua

Як повідомляє Finance.ua , Україна спокійно пройде осінь і зиму завдяки допомозі МВФ. Так вважає заступник виконавчого директора МВФ від України Владислав Рашкован. Він вважає, що Україна незабаром отримає черговий кредитний транш МВФ в рамках програми EFF: «За останні чотири роки зроблено більше, ніж за 23 роки до цього. Це визнають і МВФ, і Світовий банк, ЄБРР, і всі міжнародні інвестори». Такий прогноз говорить про те, що на валютному ринку країни все буде спокійно, тобто - можна впевнено як накопичувати вільні кошти, так і кредитуватися на найближчу перспективу.

Зверніть увагу на наші флагманські продукти:

Депозити «В десятку» (всього на 10 днів) і «Морський» (у валюті, з підвищеною процентною ставкою)

Агро-кредит до 5 млн грн

Бізнес-кредити на розвиток основних фондів і поповнення обігових коштів

У будь-якому відділенні МТБ Банку наші менеджери розкажуть Вам про всі переваги банківських продуктів, а почати їх оформлення можна навіть не виходячи з дому – для цього досить зайти на наш новий сайт: mtb.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти