Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Finance.ua повідомляє, що українцям не вистачає 500-гривневих банкнот!

Individuals
24.07.2018
Finance.ua повідомляє, що українцям не вистачає 500-гривневих банкнот! - photo - mtb.ua

За даними НБУ, на 1 липня 2018 року частка п'ятисоток в загальній структурі української готівки становила 52,5%. Щоб не виникало дефіциту великих номіналів, регулятор закликав взагалі поменше користуватися готівкою.

Олег Махов, в.о. начальника Департаменту платіжних карт ПАТ «МТБ БАНК»:

- Пристрасть до паперових купюр свідчить не тільки про прагнення українців збирати невраховані державою гроші. Це говорить про досить високому рівні тіньової економіки. У той час як оборот готівки в усьому світі прагне до нуля. У багатьох цивілізованих країнах на вас будуть дивитися з підозрою, якщо ви захочете розрахуватися купюрою великого номіналу. А з появою технологій, що дозволяють оплачувати товари і послуги за допомогою смартфона, зчитувальні пристрої з'являються не тільки в транспорті і маленьких крамничках, але навіть і у вуличних торговців. Від готівки взагалі скоро можна буде відмовитися. Рекомендую платіжні карти, які емітує МТБ БАНК. Вони нового покоління: чіпові, з безконтактної технологією, підвищено безпеку їх використання. Сервіс 3D Secure надійно захищає під час шопінгу в Інтернеті. А картки преміум-класу - Gold, Platinum - дають ще й цілий ряд VIP-привілеїв по всьому світу. Навіщо вам готівку? Використовуйте технології 21 століття!

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept