Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Finance.ua повідомляє, що українцям не вистачає 500-гривневих банкнот!

Приватним особам
24.07.2018
Finance.ua повідомляє, що українцям не вистачає 500-гривневих банкнот! - фото - mtb.ua

За даними НБУ, на 1 липня 2018 року частка п'ятисоток в загальній структурі української готівки становила 52,5%. Щоб не виникало дефіциту великих номіналів, регулятор закликав взагалі поменше користуватися готівкою.

Олег Махов, в.о. начальника Департаменту платіжних карт ПАТ «МТБ БАНК»:

- Пристрасть до паперових купюр свідчить не тільки про прагнення українців збирати невраховані державою гроші. Це говорить про досить високому рівні тіньової економіки. У той час як оборот готівки в усьому світі прагне до нуля. У багатьох цивілізованих країнах на вас будуть дивитися з підозрою, якщо ви захочете розрахуватися купюрою великого номіналу. А з появою технологій, що дозволяють оплачувати товари і послуги за допомогою смартфона, зчитувальні пристрої з'являються не тільки в транспорті і маленьких крамничках, але навіть і у вуличних торговців. Від готівки взагалі скоро можна буде відмовитися. Рекомендую платіжні карти, які емітує МТБ БАНК. Вони нового покоління: чіпові, з безконтактної технологією, підвищено безпеку їх використання. Сервіс 3D Secure надійно захищає під час шопінгу в Інтернеті. А картки преміум-класу - Gold, Platinum - дають ще й цілий ряд VIP-привілеїв по всьому світу. Навіщо вам готівку? Використовуйте технології 21 століття!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти