Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Експорт IT-послуг з України невпинно зростає.

Individuals
Business
08.08.2018
Експорт IT-послуг з України невпинно зростає.   - photo - mtb.ua

Експорт IT-послуг з України невпинно зростає.  При збереженні існуючих темпів зростання через 5 років інформаційні технології можуть вийти на друге місце в структурі українського експорту.  МТБ БАНК пропонує нову ідеологію взаємодії з IT-клієнтами.

 Олександр Борисов, керуючий ЦО ПАТ «МТБ БАНК» в м Харкові:

 - Ми розробили модель комплексного обслуговування клієнтів IT-сфери: з повним бухгалтерським супроводом, сплатою податкових та регулярних платежів за клієнта, поданням звітності до податкових органів.  Для генеруючих валютну виручку компаній МТБ БАНК надає можливість узгоджувати валютні курси з Казначейством безпосередньо.  Ми пропонуємо договірний розподіл коштів на рахунки ФОПів на підставі всього лише одного платіжного доручення!  МТБ БАНК - це не просто обслуговуючий банк, а Партнер, який знає, як клієнтові IT-сфери вирішити всі його фінансові завдання і допомагає ефективно зробити це.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept