Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Експорт IT-послуг з України невпинно зростає.

Приватним особам
Бізнесу
08.08.2018
Експорт IT-послуг з України невпинно зростає.   - фото - mtb.ua

Експорт IT-послуг з України невпинно зростає.  При збереженні існуючих темпів зростання через 5 років інформаційні технології можуть вийти на друге місце в структурі українського експорту.  МТБ БАНК пропонує нову ідеологію взаємодії з IT-клієнтами.

 Олександр Борисов, керуючий ЦО ПАТ «МТБ БАНК» в м Харкові:

 - Ми розробили модель комплексного обслуговування клієнтів IT-сфери: з повним бухгалтерським супроводом, сплатою податкових та регулярних платежів за клієнта, поданням звітності до податкових органів.  Для генеруючих валютну виручку компаній МТБ БАНК надає можливість узгоджувати валютні курси з Казначейством безпосередньо.  Ми пропонуємо договірний розподіл коштів на рахунки ФОПів на підставі всього лише одного платіжного доручення!  МТБ БАНК - це не просто обслуговуючий банк, а Партнер, який знає, як клієнтові IT-сфери вирішити всі його фінансові завдання і допомагає ефективно зробити це.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти