Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ДВА ДЕСЯТИЛІТТЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ

Individuals
Business
20.11.2018
ДВА ДЕСЯТИЛІТТЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ - photo - mtb.ua

Станіслав Ляшенко, керівник ЦВ ПАТ «МТБ БАНК» в Одесі:

-МТБ БАНКу 5 листопада цього року виповнилося 25 років, а Центральному відділенню в Одесі - 20. Починалося все з невеликого відділення на 16-й станції Великого Фонтану, а сьогодні вже працює 21 відділення, у всіх районах міста, понад 80 банкоматів, десятки тисяч клієнтів - це сухі цифри зростання МТБ БАНКу в Одесі за два десятиліття. Але за ними - ціла історія становлення фінансової організації, головна мета якої - міцні, довірчі і довгострокові взаємини з клієнтами. Особливо ми пишаємося тим, що у нас обслуговуються закордонні організації, представництва найбільших міжнародних контейнерних ліній і сюрвеєрських компаній - адже це свідчить про те, що МТБ БАНК надає банківські послуги і продукти світового класу, тож закордонним партнерам співпрацювати з нами звично і зручно.

Сьогодні ми обслуговуємо вже третє покоління клієнтів і стали для них реальним фінансовим радником, помічником і другом. МТБ БАНК у 1993 році починав свою діяльність з обслуговування великих корпоративних клієнтів, представників морегосподарського комплексу. Потім - новий якісний етап розвитку: МТБ БАНК, ставши універсальним банком, почав обслуговувати приватних осіб, і моряки були одними з перших таких клієнтів. І ось сьогодні наш банк є членом Асоціації «Всеукраїнське об'єднання крюїнгових компаній» (ВОКК), чия діяльність сприяє відновленню морської індустрії та відродженню судноплавного потенціалу країни. У нас величезний досвід у розробці продуктів для підприємств морської галузі та моряків, тож закономірно, що ми є лідерами ринку в цьому сегменті.

Черговий етап розвитку банку ознаменувався тим, що серед наших клієнтів з'явилися великі підприємства всіх галузей економіки: паливно-енергетичні комплекси, агрохолдинги, торговельні мережі, фінансові потреби яких цілком задовольняє повний спектр продуктів і послуг нашого банку.

За 20 років роботи МТБ БАНКу в Одесі сформувалася команда однодумців – кількість співробітників зросла у 30 разів! Але незмінною залишається одна з головних задач для нас - турбота про кожного клієнта і членів його сім'ї: ми по-справжньому сімейний банк. У нас обслуговуються діти і навіть онуки наших перших клієнтів - ось що значить, працюючи 20 років поспіль, жодного разу не порушити своїх зобов'язань! А плани команди МТБ БАНКу на майбутнє - й надалі сприяти підвищенню добробуту наших клієнтів і пропонувати їм ще більше зручних і вигідних банківських продуктів. Наш рецепт успіху: надійний банк - заможні клієнти - багата країна!

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept