Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ДВА ДЕСЯТИЛІТТЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ

Приватним особам
Бізнесу
20.11.2018
ДВА ДЕСЯТИЛІТТЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ - фото - mtb.ua

Станіслав Ляшенко, керівник ЦВ ПАТ «МТБ БАНК» в Одесі:

-МТБ БАНКу 5 листопада цього року виповнилося 25 років, а Центральному відділенню в Одесі - 20. Починалося все з невеликого відділення на 16-й станції Великого Фонтану, а сьогодні вже працює 21 відділення, у всіх районах міста, понад 80 банкоматів, десятки тисяч клієнтів - це сухі цифри зростання МТБ БАНКу в Одесі за два десятиліття. Але за ними - ціла історія становлення фінансової організації, головна мета якої - міцні, довірчі і довгострокові взаємини з клієнтами. Особливо ми пишаємося тим, що у нас обслуговуються закордонні організації, представництва найбільших міжнародних контейнерних ліній і сюрвеєрських компаній - адже це свідчить про те, що МТБ БАНК надає банківські послуги і продукти світового класу, тож закордонним партнерам співпрацювати з нами звично і зручно.

Сьогодні ми обслуговуємо вже третє покоління клієнтів і стали для них реальним фінансовим радником, помічником і другом. МТБ БАНК у 1993 році починав свою діяльність з обслуговування великих корпоративних клієнтів, представників морегосподарського комплексу. Потім - новий якісний етап розвитку: МТБ БАНК, ставши універсальним банком, почав обслуговувати приватних осіб, і моряки були одними з перших таких клієнтів. І ось сьогодні наш банк є членом Асоціації «Всеукраїнське об'єднання крюїнгових компаній» (ВОКК), чия діяльність сприяє відновленню морської індустрії та відродженню судноплавного потенціалу країни. У нас величезний досвід у розробці продуктів для підприємств морської галузі та моряків, тож закономірно, що ми є лідерами ринку в цьому сегменті.

Черговий етап розвитку банку ознаменувався тим, що серед наших клієнтів з'явилися великі підприємства всіх галузей економіки: паливно-енергетичні комплекси, агрохолдинги, торговельні мережі, фінансові потреби яких цілком задовольняє повний спектр продуктів і послуг нашого банку.

За 20 років роботи МТБ БАНКу в Одесі сформувалася команда однодумців – кількість співробітників зросла у 30 разів! Але незмінною залишається одна з головних задач для нас - турбота про кожного клієнта і членів його сім'ї: ми по-справжньому сімейний банк. У нас обслуговуються діти і навіть онуки наших перших клієнтів - ось що значить, працюючи 20 років поспіль, жодного разу не порушити своїх зобов'язань! А плани команди МТБ БАНКу на майбутнє - й надалі сприяти підвищенню добробуту наших клієнтів і пропонувати їм ще більше зручних і вигідних банківських продуктів. Наш рецепт успіху: надійний банк - заможні клієнти - багата країна!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти