Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ВАШ КАПІТАЛ РОСТЕ В МТБ БАНКу!

Individuals
Business
30.08.2018
ВАШ КАПІТАЛ РОСТЕ В МТБ БАНКу! - photo - mtb.ua

Вже з початку 2019 року в країні повинен був почати функціонувати другий рівень пенсійної системи, але Верховна Рада пішла на канікули, так і не проголосувавши за потрібні законопроекти - повідомляє Segodnya.ua.  Однак, зміни, так чи інакше, не за горами, а молоде покоління поки про пенсії не замислюється, здійснюючи при цьому велику помилку.  Вчасно розпочате накопичення так званого пенсійного капіталу створить впевненість в майбутньому і знизить залежність від державного пенсійного фонду, ресурси якого тануть в зв'язку зі збільшенням частки населення похилого віку.

 МТБ БАНК пропонує молодим і енергійним українцям депозитні програми як в гривні, так і в інвалюті, які дозволять накопичувати капітал шляхом капіталізації відсотків.  Причому мінімальний внесок - дійсно мінімальний, а процентні ставки - на рівні середніх значень по країні, що свідчить про надійність і стійкість нашого банку.  Приходьте в будь-яке наше відділення, менеджери детально розкажуть Вам про депозитні продукти і не тільки - у нас є ще багато вигідних і зручних тарифних пакетів, карткових програм, які дозволять Вам відчувати себе не тільки більш вільними в управлінні фінансами, але і впевненими в своєму майбутньому .

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept