Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Українці все більше довіряють банкам.

Individuals
Business
09.08.2018
Українці все більше довіряють банкам.  - photo - mtb.ua

Українці все більше довіряють банкам.  Як повідомляє epravda.com.ua, у другому кварталі цього року збереглися високі темпи припливу коштів населення в банківську систему.  Про це йдеться в серпневому квартальному "Огляді банківського сектору", опублікованому Національним банком України.

 Дмитро Клименко, начальник Департаменту роздрібного бізнесу ПАТ «МТБ БАНК»:

 - Ми фіксуємо підвищення попиту на короткострокові депозити.  Наприклад, МТБ БАНК пропонує фізичним особам депозит «В десятку», який забезпечує підвищені процентні ставки і мінімальні терміни розміщення.  Розмістити кошти можна як в національній валюті, так і в доларах США - всього на 10 днів, при цьому, якщо клієнт розуміє, що кошти на даний момент йому не потрібні - відбувається автоматична пролонгація вкладу!  Клієнтам подобається швидкий і безризиковий дохід за короткий термін.  Ситуації бувають різні – продала людина квартиру, змінює машину, купує якісну побутову техніку і так далі.  Навіщо тримати гроші вдома і наражатися на ризик?  Наш банк забезпечує не тільки надійне зберігання грошей, але і додатковий дохід.  Причому мінімальна сума вкладу - від 3 тисяч гривень і максимальний розмір не обмежується.  Можна внесок пролонгувати, можна поповнювати - це ідеальне фінансове рішення надійного зберігання коштів, які можуть знадобитися в будь-який момент!

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept