Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ПОСІВНА З МТБ БАНК: ШВИДКО Й ЕФЕКТИВНО

Individuals
Business
24.04.2020
ПОСІВНА З МТБ БАНК: ШВИДКО Й ЕФЕКТИВНО - photo - mtb.ua

МТБ БАНК давно й успішно кредитує агровиробників, використовуючи для цього різні способи - від поповнення оборотних коштів до вигідного придбання сільгоспобладнання, засобів захисту рослин, насіння, добрив і палива. Фахівці банку з цією метою розробили лінійку партнерських програм, у рамках яких фермери та великі холдинги можуть забезпечити ефективне проведення посівної кампанії.

Клімат на Землі змінюється і це повною мірою відчуває сільськогосподарська сфера економіки. Цьогоріч у деяких областях України - наприклад, у південних регіонах - стурбовано говорять про зниження врожайності внаслідок безсніжної зими та малої кількості опадів. У цих умовах краще за все не чекати милості від природи, а зберегти та примножити врожай за допомогою зрошувального обладнання. Тим паче, що завдяки спеціальній програмі МТБ БАНКу його можна придбати з мінімальними кредитними витратами.

МТБ БАНК спільно з ТОВ «Іригатор Україна» вже другий рік поспіль реалізує проект кредитування сільгоспвиробників, що дозволяє отримати до 3 мільйонів гривень під заставу фінансової аграрної розписки або під заставу техніки, нерухомості, обладнання тощо, на придбання іригаційних систем і устаткування для зрошення. Фахівці впевнені, що фінансування виробництва зернових і олійних культур, вирощування овочів і фруктів у рамках цієї партнерської програми допоможе підвищити продуктивність, ефективність виробництва, і, в результаті, збільшить прибуток.

МТБ БАНК також рекомендує звернути увагу на такі агропродукти та партнерські програми банку: швидкий овердрафт для юридичних осіб та ФОП (поповнення оборотних коштів до 500 тисяч гривень),  кредит «AgroNew» (до 5 мільйонів гривень), «UKRAVIT & MTB BANK» (засоби захисту рослин), «SBPM & MTB BANK» (мінеральні добрива та паливно-мастильні матеріали), «SERVICE-AGROZAPAD & MTB BANK» (добрива, насіння, засоби захисту рослин), «OSTCHEM RETAIL & MTB BANK» (мінеральні добрива). Кожен сільгоспвиробник може вибрати для себе найбільш зручну пропозицію від МТБ БАНКу та вигідно інвестувати кошти в майбутній урожай.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept