Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК продовжує до 1 липня 2020 року обслуговування карток, термін дії яких закінчується в березні-травні 2020 року.

Individuals
30.03.2020
Піклуючись про ваше здоров'я та з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 - photo - mtb.ua

МТБ БАНК продовжує до 1 липня 2020 року обслуговування карток, термін дії яких закінчується в березні-травні 2020 року.

Для тимчасового продовження дії картки не потрібно відвідувати наші відділення, в яких ви зазвичай обслуговуєтеся. Ви можете й надалі користуватися карткою, термін дії якої закінчився, а саме: знімати кошти в банкоматах і розплачуватися за допомогою POS-терміналів МТБ БАНК та інших банків. Ми зробили все можливе, аби наші картки з продовженим терміном дії приймали банкомати і POS-термінали всіх банків. Однак існує ймовірність того, що деякі старі моделі банкоматів і POS-терміналів можуть відмовити у проведенні операції. Просимо поставитися до цього з розумінням і скористатися іншим найближчим банкоматом або POS-терміналом.

Після завершення карантину клієнтам, термін дії карток яких закінчився, необхідно звернутися до відділення МТБ БАНКу, де їм перевипустять картку в стандартному режимі.
Зверніть увагу! Здійснити переказ з картки на картку (Р2Р) МТБ БАНК або інших банків, якщо термін дії картки закінчився, поки неможливо.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept