Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК - партнер кампанії із захисту прав споживачів фінпослуг

Individuals
Business
04.03.2021
МТБ БАНК - партнер кампанії із захисту прав споживачів фінпослуг - photo - mtb.ua

Мета кампанії «Знай свої права» – покращити обізнаність громадян про права та обов’язки під час користування фінансовими послугами.

У межах інформаційної кампанії МТБ БАНК спільно з партнерами та Національним банком розповідатиме українцям, які вони мають права як споживачі фінпослуг та куди звертатися у випадку їх порушення.

«Є чимало причин, чому українці з пересторогою користуються фінансовими послугами або не користуються ними взагалі. Це і пережиті кризи, і негативний споживацький досвід, і недостатня обізнаність про переваги користування фінансовими продуктами. Національний банк сьогодні має подвійну мету. Перша – встановити додаткові вимоги до фінустанов, які забезпечать їх прозорість щодо вартості послуг та добросовісну поведінку стосовно  споживачів. Друга – сприяти ліпшій фінансовій обізнаності самих українців. Це обов’язкові складові для підвищення захищеності споживачів фінпослуг, а також для більшої залученості громадян до фінансової системи та активнішого користування послугами», – наголосив заступник Голови Національного банку Олексій Шабан.

МТБ БАНК з радістю приєднався до цієї ініціативи та буде розміщати освітні матеріали на своїх інтернет-ресурсах.

«Шлях до cashless – єкономіки виявився не таким довгим, як вважалося. Сьогодні більшість наших клієнтів не тільки користуються переважно безготівковими розрахунками, а й активно опановують дистанційні послуги. Останні новації НБУ, кроки щодо лібералізації, можливість взаємодіяти з банком в режимі online роблять фінансовий світ прозорим та чесним, тому обізнані користувачі банківських послуг – це умова розвитку фінансової системи України та підвищення рівня довіри до неї. Ми вітаємо ініціативу регулятора та з задоволенням приймаємо участь у кампанії «Знай свої права». В цивілізованому світі є правило: «В мене є права, але я також знаю, що і у вас є права». Тому ми щиро зацікавлені в підвищенні рівня фінансової грамотності наших клієнтів», - підкреслив Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК» Юрій Кралов.

Кампанія проходитиме в березні-травні 2021 року в усіх регіонах України. Національний банк у межах кампанії також запускає спеціальний лендинг «Знай свої права».

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept