Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК - океан твоїх можливостей

Individuals
Business
06.12.2018
МТБ БАНК - океан твоїх можливостей - photo - mtb.ua

Без випускників найстарішого одеського училища №3 морського профілю НУ «ОЮА» не обходиться жодне судно - матроси, токарі та мотористи працюють під усіма прапорами світу.

А у нас для моряків є все: кредити на перший рейс і на будь-які споживчі цілі, вигідні депозити з підвищеними ставками, зручні карткові продукти на будь-який смак і гаманець, VIP-обслуговування за світовими стандартами.

МТБ БАНК - одна з небагатьох в Україні фінансових установ, яка чверть століття розробляє продукти і послуги саме для моряків.  Фахівці банку Олена Вальчук, Наталія Соколова, Марина Кушнір і Влад Чаплюн розповіли курсантам 3-го і 4-го курсів про морську програму банку і про переваги обслуговування.

Майбутні мотористи і матроси з цікавістю слухали наших колег, задавали дуже важливі і потрібні питання, які свідчать про те, що наші продукти особливо затребувані сьогодні на ринку.  А співробітники банку уточнили перелік потреб молодого покоління моряків і вдосконалюватимуть продукти в цьому напрямку.

МТБ БАНК - океан твоїх можливостей - photo 2 - mtb.ua

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept