Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК І СК ИНТО: ПРІОРИТЕТ - ТУРБОТА ПРО КЛІЄНТІВ

Individuals
Business
09.10.2018
МТБ БАНК І СК ИНТО: ПРІОРИТЕТ - ТУРБОТА ПРО КЛІЄНТІВ - photo - mtb.ua

«Нові рішення для бізнесу в ключі медичної реформи» - такою була тема бізнес-сніданку з експертами, який організувала 9 жовтня Страхова Компанія ИНТО спільно з МТБ БАНКом.

 Керуючий ЦО ПАТ "МТБ БАНК" в Одесі Станіслав Ляшенко розповів партнерам про нові бізнес-рішення, переваги оформлення зарплатних проектів в МТБ БАНКу, актуальні банківські продукти і програми з урахуванням  медичної реформи:

 - Сьогодні важливо обрати не тільки компанію, яка здійснює медичне страхування, а й віддати перевагу надійному банку, який пропонує оптимальне і вигідне обслуговування підприємствам різних сфер, в тому числі найбільш інноваційних, таких, як IT-галузь.  В рамках зарплатних проектів, власники карт МТБ БАНКу отримують ряд привілеїв і знижок в медустановах, лабораторіях, консультаційних центрах.  Об'єднуючи зусилля з метою підвищення якості обслуговування, МТБ БАНК і СК ИНТО активно сприяють прискоренню реформування медичної галузі.

 Керівники підрозділів та відділів МТБ БАНКу - Олена Вальчук, Ірина Мазурик, Катерина Хлемеева і Владислав Чаплюн - провели переговори з учасниками бізнес-сніданку, а завершенням заходу стали домовленості про низку нових перспективних зустрічей.

МТБ БАНК І СК ИНТО: ПРІОРИТЕТ - ТУРБОТА ПРО КЛІЄНТІВ - photo 2 - mtb.uaМТБ БАНК І СК ИНТО: ПРІОРИТЕТ - ТУРБОТА ПРО КЛІЄНТІВ - photo 3 - mtb.ua

МТБ БАНК І СК ИНТО: ПРІОРИТЕТ - ТУРБОТА ПРО КЛІЄНТІВ - photo 4 - mtb.ua

МТБ БАНК І СК ИНТО: ПРІОРИТЕТ - ТУРБОТА ПРО КЛІЄНТІВ - photo 5 - mtb.ua

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept