Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

КРАЩІ ПРОДУКТИ МТБ БАНКу - УЧАСНИКАМ AgroExpo 2018

Individuals
Business
27.09.2018
КРАЩІ ПРОДУКТИ МТБ БАНКу - УЧАСНИКАМ AgroExpo 2018 - photo - mtb.ua

AgroExpo 2018 - це наймасштабніша в Україні міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки і технологій, яка проходить в Кропивницькому.  Цього року в ній беруть участь шістсот профільних вітчизняних та зарубіжних компаній.

 У стенду МТБ БАНКу учасників виставки особливо зацікавили такі продукти, як кредитна програма «Швидкий овердрафт» (до 300 тисяч грн.), Факторингові послуги, можливість за тиждень отримати кредит Agro New - до 5 млн грн, бізнес-кредити на обладнання та автотранспорт,  експортне фінансування, акредитиви та банківські гарантії, в тому числі митні та операції на валютному ринку.  Тут же співробітники банку оперативно надають професійну консультацію з усіх фінансових питань, які виникають у аграріїв під час їх діяльності. 

КРАЩІ ПРОДУКТИ МТБ БАНКу - УЧАСНИКАМ AgroExpo 2018 - photo 2 - mtb.ua

КРАЩІ ПРОДУКТИ МТБ БАНКу - УЧАСНИКАМ AgroExpo 2018 - photo 3 - mtb.uaКРАЩІ ПРОДУКТИ МТБ БАНКу - УЧАСНИКАМ AgroExpo 2018 - photo 4 - mtb.ua

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept