Your city:
Online banking for business
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

КОМФОРТНИЙ БАНК ДЛЯ МОРЯКІВ

Individuals
Business
26.10.2018
КОМФОРТНИЙ БАНК ДЛЯ МОРЯКІВ - photo - mtb.ua

Знаменитий Морський коледж технічного флоту ОНМА, якому 24 жовтня виповнилося 74 роки, в особі керівників коледжу начальника МКТФ НУ «ОМА», професора Анатолія Опаріна і начальника з працевлаштування моряків Олега Кравченко прийшли привітати співробітниці МТБ БАНКу Наталія Соколова, Наталія Дзюба і Світлана Фарцова.

Для студентів-моряків МТБ БАНК підготував багато цікавих і вигідних пропозицій - зі спеціальних презентаційних матеріалів курсанти дізналися про кредит без забезпечення і поручительства «Перший рейс» і про переваги оформлення в нашому банку зарплатної картки класу Gold.  Працівники банку розповіли майбутнім мореплавцям про акційні пропозиції до дня народження банку - свого 25-річного ювілею.  Співробітники МТБ БАНКу також запросили студентів відвідати відділення для уточнення детальних умов з усіх потрібних продуктів (як з обслуговування, так і по тарифам і акційними пропозиціями).  МТБ БАНК вірний своїм традиціям - співпраця з нашим банком, як і завжди, буде сприяти розвитку і процвітанню коледжу.

КОМФОРТНИЙ БАНК ДЛЯ МОРЯКІВ - photo 2 - mtb.uaКОМФОРТНИЙ БАНК ДЛЯ МОРЯКІВ - photo 3 - mtb.uaКОМФОРТНИЙ БАНК ДЛЯ МОРЯКІВ - photo 4 - mtb.ua

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept