Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

25 РОКІВ ЛЮБОВІ

Individuals
Business
01.11.2018
25 РОКІВ ЛЮБОВІ - photo - mtb.ua

1 листопада стартувала акція «Ювілейний настрій» для юридичних осіб, яка триватиме до 20 грудня.  А 5 листопада - початок акції «Ювілейна» для фізичних осіб, яка завершиться 28 грудня.  Нові та існуючі клієнти банку протягом двох місяців зможуть скористатися цікавими і вигідними акційними пропозиціями.

Всім своїм вкладникам - фізичним особам - МТБ БАНК дарує + 2.5% до діючої процентної ставки за депозитом «Строковий» в національній валюті строком на 1 місяць.  Більш того, надається можливість тричі пролонгувати цей внесок на акційних умовах.  І як бонус, міжнародна платіжна карта - в подарунок!  А картки преміум-класу можна оформити за акційною ціною - всього за 25 гривень.  Вигідні тарифні пакети для фізичних та юридичних осіб - за пільговою акційною ціною 25 гривень на місяць і мінімальним розміром незнижувального залишку по карті.

В рамках ювілейних акцій підприємцям і юридичним особам пропонуємо дуже вигідно почати свою співпрацю з МТБ БАНК з можливістю оформлення пакету "Комплексний для ФОП / ЮЛ" для обслуговування, з пільговою абонплатою 25 грн / місяць;  можливість оформлення зарплатного проекту з комісією за безготівкове зарахування коштів на карткові рахунки для працівників комерційних організацій в рамках зарплатного проекту - всього 0,25%, а також вигідні умови підключення до послуги "торговий еквайринг" зі знижкою до 25%, оформлення корпоративних карт преміум  класу.

Крім того, до свого двадцятип'ятиріччя МТБ БАНК пропонує своїм клієнтам паливні карти зі знижками і медичне страхування топ-менеджменту підприємств партнерами банку.

25 років відданості клієнтам та стовідсоткова фінансова стабільність - це ювілей МТБ БАНКу!

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept