Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

25 РОКІВ БЕЗ РЕФІНАНСУ

Individuals
Business
30.08.2018
25 РОКІВ БЕЗ РЕФІНАНСУ - photo - mtb.ua

Українські банки - включаючи найбільші - продовжують залучати кредитні ресурси Національного банку України для підтримки своєї ліквідності, тобто  здатності виконувати свої зобов'язання перед клієнтами в будь-який час.  У МТБ БАНКу за 25 років його існування жодного разу не виникали розриви в часі по ліквідності.  Всі зобов'язання перед своїми клієнтами банк виконував і виконує в повному обсязі.

 Геннадій Качуровський, начальник управління ризик-менеджменту ПАТ «МТБ БАНК»:

 - МТБ БАНК не залучав кредити рефінансування від НБУ навіть в кризові роки для банківської системи, що свідчить про міцний запасі ліквідності банку і якісному рівні управління.  Зараз показники ліквідності нашого банку такі: миттєва ліквідність Н4 - 69,19%, на 29 серпня 2018 року, при нормативі НБУ не менше 20%.  Поточна ліквідність Н5 - 85,32%, на 21 серпня, при

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept