Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Баланс між роботою і сім'єю

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
13.08.2024
Баланс між роботою і сім'єю - фото - mtb.ua

Привіт усім!
Продовжуємо знайомство з Тетяною Балєсною заступником голови правління МТБ Банку.


Сьогодні вона поділиться особистими роздумами про баланс між кар'єрою та сім'єю, а також розкаже, як їй вдається знаходити гармонію у повсякденному житті.

Сьогодні хочу поділитися з вами особистими роздумами про баланс між роботою та сім'єю. Як жінка, яка будувала кар'єру та виховувала сина, я можу підтвердити, що це не просто виклик, а справжнє мистецтво. І цей день для мене особливий – сьогодні мій день народження , і я ще раз осмислюю, наскільки важливо знаходити гармонію в житті.
Коли я народила сина, стало зрозуміло, що поєднання кар'єри та материнства вимагатиме від мене багато сил і зусиль. Але з часом я зрозуміла, що ключем до успіху є організація та підтримка близьких. Мій син був і залишається для мене великим натхненням. Він дав мені мотивацію йти вперед, навіть коли було важко.
Хочу підкреслити, що важливо знаходити час для родини, навіть коли робота займає більшу частину вашого дня. Управління часом стало для мене основним інструментом у досягненні цього балансу. Планування кожного дня, встановлення пріоритетів і делегування завдань – все це допомагає мені знайти час для сина та родини. Важливо не лише ефективно працювати, а й ефективно відпочивати.

Я вірю, що баланс між роботою та родиною – це не про те, скільки часу ви проводите на роботі чи вдома, а про якість цього часу. Підтримка близьких – це те, що допомагає долати всі труднощі і завжди була для мене важливою.

Залишайтеся організованими, плануйте свій час, цінуйте ваших близьких і не забувайте приділяти їм свою увагу. Вони – ваша найбільша мотивація та підтримка.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти