Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Від студента до заступника Голови Правління

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
14.08.2024
Від студента до заступника Голови Правління - фото - mtb.ua

Добрий день!
З вами Тетяна Балесна, і сьогодні хочу поділитися з вами історією свого кар'єрного шляху у банківській сфері.
Моя подорож розпочалася ще в студентські роки, коли я працювала у Кредитному департаменті на той час "Морського транспортного банку," і я дійсно не могла тоді уявити, що це буде моєю першою і єдиною роботою до сьогодні.

Це був час інтенсивного навчання та набуття перших професійних навичок. З того часу я пройшла довгий шлях, наповнений новими проектами та викликами. Постійне навчання та саморозвиток стали важливими складовими мого професійного зростання.

Як заступник голови правління, я маю можливість впроваджувати інновації та вдосконалювати наші процеси. Це новий рівень викликів і можливостей, і я з нетерпінням приймаю ці завдання. Я пишаюся тим, що змогла досягти у своїй кар'єрі, і вдячна всім, хто підтримував мене на цьому шляху!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти