Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Безпаперове кредитування вже в МТБ Банку! : Тетяна Балєсна

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
13.08.2024
Безпаперове кредитування вже в МТБ Банку! : Тетяна Балєсна - фото - mtb.ua

Привіт усім!  
Мене звуть Тетяна Балєсна, я заступник голови правління МТБ Банку.

Закінчила Одеський економічний університет у 1997 році, і з того часу моя кар'єра розвивалася разом із банком, де я спочатку працювала в Кредитному департаменті Морського транспортного Банку.
 Я завжди захоплювалася своєю роботою, і це захоплення дозволило мені досягти нових вершин.

У 2018 році була призначена на посаду заступника голови правління МТБ Банку, і з того часу не зупиняюсь на досягнутому. Моє прагнення до постійного вдосконалення допомагає мені впроваджувати нові технології та інновації, які роблять наш банк кращим і зручнішим для наших клієнтів.
Сьогодні хочу поділитися з вами захоплюючими новинами про наш paperless кредитний продукт для бізнесу, а саме "Миттєвий овердрафт", аналогів якому ви точно не знайдете.
Повністю автоматизований процес отримання кредиту для компанії чи підприємця, доступний 24/7, і не просто надає вам рішення за 5 хв., а ви одразу отримуєте кредитні кошти на рахунок.
Жодних візитів в банк, передачі та друку купи документів. Оптимізація процесів та впровадження технологічних рішень — це частина нашого стратегічного плану на забезпечення найвищого рівня комфорту для вас.
Ми впевнені, що наші нові послуги допоможуть вам у досягненні фінансових цілей і зроблять ваше життя трохи простішим.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти