Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Завжди обираю робите те, від чого отримаю насолоду

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
30.07.2024
Завжди обираю робите те, від чого отримаю насолоду - фото - mtb.ua

Привіт, друзі!

Я Геннадій Тищенко, заступник Голови правління МТБ Банку, і сьогодні хочу поділитися з вами кількома моментами свого життя та філософії.

Я приєднався до команди МТБ Банку в далекому 1997 році, і з того часу моє життя невпинно крутиться навколо фінансів.
З 2012 року я очолював Департамент корпоративного бізнесу, а з вересня 2019-го маю честь бути заступником Голови правління.

Чому я обрав цей шлях? Тому що робота з цифрами мене заворожує та захоплює. Це як магія – спостерігати, як змінюються показники, ухвалювати рішення і бачити їхні результати. Моє покликання – форвард, і в цьому є щось символічне для мене. Я завжди намагаюсь рухатись вперед, не зупиняючись на досягнутому.
Напористість, рішучість та діловитість – ось три якості, які допомагають мені досягати успіху. Хоча, зізнаюся, іноді мені не вистачає терпіння, але це лише мотивує працювати над собою.

Щоденна активність – це ще одна частина мого життя, без якої я не уявляю свій день. Плавання, ранкова зарядка протягом 30 хвилин і прогулянки на природі допомагають мені підтримувати форму і зберігати енергію. Адже здорове тіло – це запорука успіху в будь-якій справі.

Мій ідеальний день? Це день, коли ухвалені рішення приносять позитивні результати. Кожен успіх надихає мене рухатися далі та шукати нові виклики.

Мені подобається бачити, як наш банк адаптується, стає стійким і надійним гравцем на ринку, випереджаючи сучасність. Моя порада молоді: обирайте те, від чого ви отримуєте справжнє задоволення. Спілкуйтеся з людьми, які поділяють вашу пристрасть, вчіть іноземні мови та не бійтеся приймати рішення.
І головне – уникайте ледачих людей, адже вони можуть завадити вашому розвитку.

Друзі, робіть те, що вам дійсно подобається, і ви побачите, як ваше життя наповниться яскравими моментами та досягненнями.
Залишайтеся наполегливими, рішучими і завжди йдіть вперед!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти