Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Мій світ поза роботою: Ростислав Іванов про особисте

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
29.07.2024
Мій світ поза роботою: Ростислав Іванов про особисте - фото - mtb.ua

Привіт, друзі!

Я Ростислав Іванов, заступник Голови правління МТБ Банку, і сьогодні хочу трохи розповісти вам про те, чим я займаюся поза роботою.
Моє життя дуже динамічне, і я завжди намагаюся тримати себе в формі. Одним з моїх улюблених занять є фітнес. Регулярні тренування допомагають мені залишатися енергійним та зосередженим, а також справлятися зі стресом. Адже стресостійкість - одна з найважливіших якостей, яка допомагає мені в роботі та житті.

Ще однією важливою частиною мого життя є моя сім'я. Незважаючи на відповідальну посаду, я завжди знаходжу час для своїх рідних. Вони є моїм натхненням і підтримкою у всьому. Для мене дуже важливо бути поруч з близькими, ділитися з ними радісними моментами і підтримувати їх у важкі часи. Сім'я - це моя опора, і я завжди ставлю її на перше місце.

Музика і література займають особливе місце в моєму житті. Я завжди шукаю нові треки і книги, які можуть надихнути і розширити мій світогляд. Я вважаю, що якісна музика і хороша книга можуть зробити будь-який день кращим. Незважаючи на мій насичений графік, я завжди знаходжу час для себе і своїх захоплень. Це допомагає мені бути оптимістичним та підтримувати почуття гумору в будь-яких ситуаціях.

Я вірю, що саме баланс між роботою та особистим життям є ключем до успіху. Завжди пам’ятайте: важливо не тільки працювати, але й знаходити час для того, що приносить вам задоволення.

Інвестуйте в себе, займайтеся тим, що вас надихає, і ви побачите, як це покращить ваше життя!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти