Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Ростіслав Іванов: Вірьте у свої сили і не бійтеся важких завдань

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
22.07.2024
Ростіслав Іванов: Вірьте у свої сили і не бийтеся важких завдань - фото - mtb.ua

Привіт, друзі!

Я Ростислав Іванов, заступник голови правління МТБ Банку.


Хочу трохи розповісти про себе та свої погляди на життя і роботу.

У 1997 році я закінчив Одеський державний економічний університет. З дитинства любив математику та аналітику, що й привело мене в економіку.
Згодом я здобув MBA у Франції, що дало мені можливість поглянути на бізнес з глобальної перспективи.
Мій шлях у МТБ БАНК розпочався у 1995 році, і за ці роки я побачив, як банк росте і розвивається разом з нами. Моя робота – це не лише цифри та стратегії, але й можливість створювати щось нове та важливе для наших клієнтів.
Що мене мотивує щодня? Любов до життя і людей. Я завжди намагаюся зберігати оптимізм і допомагати іншим. Вважаю, що почуття гумору – це невід’ємна частина успішного життя, адже воно допомагає долати труднощі і робить наші будні яскравішими.
Моя порада для молоді: Вірте у свої сили, не бійтеся мріяти та ризикувати. Життя – це подорож, і кожен день – нова можливість. Нехай ваші амбіції та наполегливість будуть вашими головними союзниками.
Завжди радий ділитися своїм досвідом і бачити, як молоді люди досягають своїх цілей.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти