Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

5 книг, які я радив би прочитати собі 20-річному: Ростислав Іванов рекомендує

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
23.07.2024
5 книг - фото - mtb.ua

Привіт усім!
Ростислав Іванов на зв’язку.

Хочу поділитися з вами книжками, які я б рекомендував собі 20-річному.
Якщо ви молода людина, прагнете досягти успіху, ось мій ТОП-5 книг, які зможуть допомогти вам на цьому шляху.

 "Думай і багатій" – Наполеон Гілл. Ця книга – справжня біблія для всіх, хто мріє про фінансову незалежність. Вона навчить вас мислити як мільйонер і використовувати свої думки для досягнення великих цілей. Зухвалість та амбітність – ось що тут в пріоритеті!

"Сім звичок надзвичайно ефективних людей" – Стівен Кові. Хочете встигати все і навіть більше? Тоді ця книга для вас! Стівен Кові розповідає про звички, які допомагають бути ефективним у всіх сферах життя. Це книга про те, як створити свій ідеальний день і бути у гармонії з собою.

 "Стратегія блакитного океану" – В. Чан Кім, Рене Моборн. Хочете виділитися з натовпу і створити щось унікальне? Це ваш путівник у світ інноваційного мислення. Ця книга навчить вас знаходити нові ринки та бути завжди на крок попереду.

"Багатий тато, бідний тато" – Роберт Кійосакі. Одна з найпопулярніших книг про фінансову грамотність. Вона змінить ваше мислення про гроші та навчить вас, як правильно інвестувати. Особисто мені вона допомогла зрозуміти важливість активного доходу та інвестицій.

"Найбагатший чоловік у Вавилоні" – Джордж Клейсон. Ця книга – збірка мудрих порад про управління грошима, які актуальні і сьогодні. Легкий стиль написання та історії, що надихають, роблять її обов’язковою для прочитання.

Не відкладайте на потім те, що може змінити ваше життя вже сьогодні! Беріть приклад, читайте, розвивайтесь і досягайте амбітних цілей.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти