Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Покращуйте свої фінансові перспективи разом з МТБ Банком

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
17.07.2024
Покращуйте свої фінансові перспективи разом з МТБ Банком - фото - mtb.ua

Із застосунком МТВ360 відкриття депозитів - це швидко та максимально зручно, де б ви не були.
Диверсифікуйте свої вклади у різні валюти задля власного фінансового спокою. Зі свого боку ми подбали, щоб це було максимально вигідно, тому відкриваючи депозити в МТВ360 ви можете отримати:
- до 14,8% в гривні
- до 2,15% в доларах США
- до 1,4% в євро

Чому потрібно обирати депозити від МТБ Банку? - це про надійність та стабільність для ваших заощаджень - це гарантії захисту та гарантована прибутковість - це вигідні ставки, що дозволяють максимально збільшити ваш дохід за мінімальний термін Оформлюйте депозити в МТВ360 вже сьогодні та забезпечуйте собі фінансову стабільність та зростання капіталу.

"Депозити в МТВ360 – це максимальна легкість в оформлені та впевненість у завтрашньому дні. Інвестуючи з нами, ви робите розумний вибір для збереження та примноження ваших заощаджень." - Юрій Кралов, Голова правління МТБ Банку.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти