Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк через призму Юрія Кралова: Спільний шлях крізь роки

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
17.07.2024
 МТБ Банк через призму Юрія Кралова: Спільний шлях крізь роки - фото - mtb.ua

Привіт, друзі!  

Я — Юрій Кралов, голова правління МТБ Банку. Давайте познайомимось ближче, адже моя історія тісно переплітається з історією нашого банку

 Після закінчення Одеського політехнічного університету у 1998 році я приєднався до Морського транспортного банку. Саме тут я зрозумів, що фінансовий сектор – це моє покликання.
 Разом з банком ми пройшли через багато змін та викликів, але кожен з них робив нас сильнішими. У 2007 році ми стали частиною Marfin Popular Bank, а в 2017 році отримали нове ім'я – МТБ БАНК. Це був час неймовірних можливостей і важливих рішень
Що мене драйвить у роботі? Це можливість робити реальні зміни та бачити, як наш банк росте і розвивається. Ми завжди намагаємося впроваджувати нові технології та покращувати наші послуги.
Моя порада для молоді – не бійтеся мріяти масштабно. Завжди вірте у себе та свої можливості. Знаходьте час для розвитку, не бійтеся ризикувати та виходити за межі зони комфорту. Ваші амбіції та наполегливість – ключ до успіху.
 Мені завжди цікаво ділитися своїм досвідом і бачити, як молодь прагне досягти своїх цілей.

Сподіваюсь, що мої історії зможуть вас надихнути і показати, що навіть найскладніші виклики можна подолати

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти