Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Покращуйте своє здоров'я та забезпечуйте навчання ваших рідних за кордоном з легкістю та без зайвого клопоту!

Приватним особам
06.06.2024
Покращуйте своє здоров'я та забезпечуйте навчання ваших рідних за кордоном з легкістю та без зайвого клопоту! - фото - mtb.ua


З МТБ Банком оплата за навчання або лікування за кордоном стає простішою та зручнішою, завдяки міжнародним переказам через систему SWIFT.

Забудьте про складні процедури та турботи щодо оплати за навчання, або медичні послуги за кордоном. З МТБ Банком ви можете зробити це легко з вашого рахунку, використовуючи систему SWIFT.

Ця послуга доступна в усіх наших відділеннях, де ви зможете здійснити міжнародний платіж, надавши необхідні документи - такі як контракт чи договір, оскільки з урахуванням вимог НБУ, для проведення міжнародних переказів вам потрібно мати документ, що підтверджує підстави для платежу.

Обирайте найефективніший та найбезпечніший спосіб оплати за навчання чи лікування за кордоном - відправляйте гроші за допомогою системи SWIFT з МТБ Банком. Чекаємо вас в наших відділеннях!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти