Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Долучайтесь до Вебінару від USAID "Алгоритм отримання факторингу", в якому МТБ Банк прийматиме участь вже завтра!

Приватним особам
12.06.2024
Потрібно швидко зробити міжнародний переказ до Китаю? - фото - mtb.ua

Ми раді повідомити вам, що МТБ Банк разом з нашим клієнтом компанією FlexoRes , запрошені у якості гостей вебінару, організованого американським фондом USAID, який вже десятиліттями активно сприяє економічному та соціальному розвитку країн по всьому світу!

Саме компанією FlexoRes стала «першопрохідцем» , та першим реалізованим кейсом , в рамках програми «Доступний факторинг»

Цей вебінар - чудова можливість дізнатися більше про факторинг, його переваги для вашого бізнесу та досвід його отримання від провідних експертів.

 Деталі Заходу:
 Дата: 13 червня
 Час: 15:00
 Формат: Онлайн

Не пропустіть можливість підвищити свій рівень знань та навичок у сфері факторингу разом із провідними експертами USAID та дізнатися досвід МТБ — як першого банку, що уклав факторингову угоду в рамках програми «Доступний факторинг»!

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/vMtLMazEZcoat71p8

До зустрічі на вебінарі!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти