Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Потрібно швидко зробити міжнародний переказ до Китаю?

Приватним особам
14.06.2024
Потрібно швидко зробити міжнародний переказ до Китаю? - фото - mtb.ua

 Тоді вам точно в МТБ Банк , адже тільки в нас, экслюзивно , ви можете здійснити міжнародні перекази на карти Union Pay(China) за лічені хвилини.

Перекази на карти Union Pay доступні 24/7 для всіх наших клієнтів в мобільному застосутнку МТВ360 ( в розділі Платежі - Міжнарожні перекази).
Все що вам потрібно - це просто вказати номер картки, прізвище та ім'я отримувача , кілька хвилин і гроші вже на рахунку отримувача.
Нагадуємо , що ліміт для міжнародних переказів становить 100 000 грн. /міс.( в еквіваленті у валюті), а ліміт для купівлі валюти онлайн - 50 000 грн./міс.

Ми дбаємо про ваші зручності: надавши вам можливість здійснювати перекази легко та швидко , щоб ви могли зосередитися на важливих справах життя.

Не гайте часу та обирайте МТБ Банк для вашого міжнародного співробітництва з Китаєм ! Переходьте за посиланням, щоб дізнатися всі умови та деталі міжнародних переказів разом з МТБ Банком:
https://mtb.ua/miznarodni-perekazi10

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти