Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Ключ до успіху: Ілля Климович

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
08.08.2024
Ключ до успіху: Ілля Климович - фото - mtb.ua

З початком пандемії в 2020 році світ змінився, і парадигма перейшла від VUCA-світу до BANI-світу.
Назву впровадив Джеймс Кашіо з Інституту майбутнього (США). - Крихкий (B - brittle) - Тривожний (A - anxious) - Нелінійний (N - nonlinear) - Незрозумілий (I - incomprehensible)
Що протиставляти такому світу? І як компаніям вести бізнес? Сьогодні, в світі бізнесу, виграють компанії, які найшвидше адаптуються до змін та постійно розвиваються . Розвивати антикрихкість, уміти швидко реагувати та вигадувати нові плани в обставинах, що змінилися, залучати інтуїцію та емоційний інтелект, розвивати нелінійне мислення. Моя роль в МТБ банку впроваджувати цифрові зміни (CDTO), і я переконаний, що для досягнення вершин у фінансовому світі необхідно постійно вдосконалювати свої знання та навички. Саме тому я завжди чомусь навчаюсь, відвідую курси, семінари, отримую нові сертифікати .

 В даний момент я проходжу навчання у Києво-Могилянській Бізнес Школі (KMBS) на авторському курсі Ольги Щербини «Менеджмент: мистецтво прийняття управлінських рішень». Для мене цей курс — можливість отримати нові знання, обмінятися досвідом з управлінцями з інших галузей економіки та бізнесів, і відповідно використовувати отриманий досвід для впровадження сучасних підходів та інновацій менеджменту у практичну роботу МТБ Банку. Освіта є ключовим фактором у досягненні успіху . Вона дозволяє нам бути більш ефективними у нашій роботі, приймати обґрунтовані рішення та впроваджувати інновації, що важливо для постійного вдосконалення наших послуг.

Завдяки отриманим знанням, я можу краще управляти процесами в МТБ Банку, впроваджувати нові технології, впливати на стратегічні процеси, які допомагають нашій компанії залишатися конкурентоспроможною і відповідати сучасному BANI-світу . МТБ Банк завжди підтримує прагнення своїх співробітників до навчання, професійного розвитку, розкриття власних талантів . Ми віримо, що інвестиції в освіту є найкращою інвестицією у наше майбутнє .
Тому я закликаю всіх своїх колег і партнерів не зупинятися на досягнутому, а постійно шукати нові можливості для росту і вдосконалення .

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти