Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Ілля Климович рекомендує книги

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
08.08.2024
Ілля Климович рекомендує книги - фото - mtb.ua

Інформація, яку ми щодня споживаємо в BANI-світі, стає все більш маніпулятивною та парадоксально неінформативною.
 Саме тому я вважаю, що читання є одним із найважливіших інструментів для розвитку критичного мислення. Книги розширюють наші знання, допомагають формувати світогляд, аналізувати ситуації та приймати зважені рішення . Як людина, яка завжди прагне до саморозвитку та вдосконалення, я хочу поділитися з вами добіркою книжок, які вважаю цікавими для розвитку мислення .

"Бесіди майстра Хай Тао про стратегію" Валерій Пекар Набір стратегем, які у вигляді притч та історій розповідають про прийняття рішень. Подвійні сенси та приховані рівні не одразу побачиш та зрозумієш. Саме тому цю книгу можна перечитувати постійно, і знаходити щось нове . Майстер Хай Тао демонструє, як стратегічне мислення може допомогти в досягненні цілей і подоланні труднощів.

"Плече до плеча. Як порозумітися на роботі" Маркус Бакінгем, Ешлі Гудолл Дев’ять міфів, які викорінилися в нашу повсякденну роботу. Всі вірять в міфи, розповідають їх, впроваджують, та передають наступникам. Але чи насправді вони працюють? Що, як каскадування цілей більше не запорука ефективного процесу, а зворотний зв’язок — не основа результативної комунікації? Стратегії управління, які себе зарекомендували в 60-70-х роках, не дають результатів сьогодні. У цій книжці ви знайдете нове бачення на робочий процес, на ефективні комунікації.

"Людина у пошуках справжнього сенсу" Віктор Франкл Це одна з найбільш вражаючих книг, яка змушує задуматися про сенс життя та наші цінності . Автор, Віктор Франкл, через власний досвід у концентраційних таборах показує, як знаходити сенс навіть у найбільш складних обставинах. Книга надихає на те, щоб шукати справжнє значення у всьому, що ми робимо, і знайти мету, яка буде нас вести вперед.

 "Енеїда" Іван Котляревський Кумедний, віртуозний, епохальний, класичний твір, що возвеличує український народ. Енеїда підносить дух та, через давні образи грецьких та троянських героїв, презентує нам найпозитивніші риси воїнів, які сприймаються, як українці. Книга написана мовою, якою розмовляли люди, справжньою українською різнобарвною.

"Непереможний" Станіслав Лем Книга, яка надихає на незламність духу та прагнення до перемоги. Розповідь про зустріч людського та машинного мислення . Вона розповідає про те, як важливо не здаватися і продовжувати боротися, навіть коли обставини здаються надто важкими . Читання - це важлива частина мого життя, яка надихає мене на нові досягнення і допомагає краще розуміти світ навколо мене .

 Я сподіваюся, що ці книги також стануть для вас корисними і допоможуть у вашому особистісному та професійному розвитку.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти