Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Давайте знайомитись з новими друзями МТБ Банку! Ми – #КіберПес та #КіберКіт!

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
03.06.2024
Давайте знайомитись з новими друзями МТБ Банку! Ми – #КіберПес та #КіберКіт! - фото - mtb.ua

Відсьогодні ми ваші персональні радники у світі кібербезпеки! Разом ми допоможемо вам уникати платіжного шахрайства. Колись давно нас теж обманювали шахраї, від цього страждали ми та наші друзі. Але одного разу ми вирішили покласти цьому край: вивчили правила платіжної безпеки, убезпечили себе та тепер допомагаємо людям.

30 травня стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія з платіжної безпеки #КібербезпекаФінансів, організаторами якої є Національний банк та Держспецзв’язку.
Її мета – поліпшити обізнаність громадян про платіжну безпеку та сформувати навички із захисту фінансових даних у віртуальному просторі. Ми стали її головними героями і будемо розповідати людям про правила платіжної безпеки.

Під час кампанії ви дізнаєтесь:

  •  як захистити свої облікові записи, комп’ютери, смартфони та інші пристрої від зламу;
  •  як створювати складні та унікальні паролі;
  •  як налаштовувати багатофакторну автентифікацію;
  •  як перевіряти сайти, на яких ви вводите свої платіжні дані, мобільні застосунки та інші програми перед завантаженням;
  •  як правильно використовувати публічні й домашні Wi-Fi-мережі;
  •  як дбати про програмне забезпечення на власних пристроях;
  •  та про інші правила безпечної поведінки у віртуальному просторі.

Кампанія триватиме до 30 вересня 2024 року у всіх регіонах України. Також у нас є сайт, де можна знайти багато цікавої та корисної інформації:
https://promo.bank.gov.ua/payment-security/

Інформаційна кампанія проходитиме за підтримки Проєкту USAID “Інвестиції для стійкості бізнесуˮ.
Слідкуйте за нашими порадами, навчайтеся правилам захисту від платіжного шахрайства і разом ми зробимо віртуальний простір безпечнішим! Скоро зустрінемось! #КібербезпекаФінансів #КіберПес #КіберКіт 

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти