Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

КОМПЛЕКСНЕ ФІНАНСУВАННЯ АГРОСЕКТОРУ - ФАКТОР ПРИСКОРЕННЯ ЗРОСТАННЯ

Приватним особам
Бізнесу
12.10.2018
КОМПЛЕКСНЕ ФІНАНСУВАННЯ АГРОСЕКТОРУ - ФАКТОР ПРИСКОРЕННЯ ЗРОСТАННЯ - фото - mtb.ua

Фахівці МТБ БАНКу взяли участь в роботі Круглого столу «Фермерський Бум 2018», який організований Центром підтримки бізнесу Одеси за підтримки Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи Європейського союзу EU4Business. 

Заступник начальника по роботі з партнерами МТБ БАНКу Ірина Кабанець:

  • МТБ БАНК пропонує фінансування як первинного сектору - зокрема, наш продукт AGRO NEW дає можливість аграріям оформити кредит до 5 мільйонів гривень всього за один тиждень, так і підприємствам переробки, транспортним компаніям - ми пропонуємо бізнес-кредити на весь виробничий ланцюжок (транспорт, переробне обладнання  і так далі).  Для прискорення розвитку агросектору ефективно саме комплексне фінансування, і МТБ БАНК активно розробляє лінійку продуктів в цьому напрямку.

КОМПЛЕКСНЕ ФІНАНСУВАННЯ АГРОСЕКТОРУ - ФАКТОР ПРИСКОРЕННЯ ЗРОСТАННЯ - фото 2 - mtb.uaКОМПЛЕКСНЕ ФІНАНСУВАННЯ АГРОСЕКТОРУ - ФАКТОР ПРИСКОРЕННЯ ЗРОСТАННЯ - фото 3 - mtb.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти