Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Фінансове планування на рік: Як обрати мету, яку можна досягнути

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
09.10.2024
Фінансове планування на рік: Як обрати мету, яку можна досягнути - фото - mtb.ua

Оцініть свої можливості
Це перший крок. Давайте поглянемо на реальний стан ваших фінансів: доходи, витрати, заощадження. Це допоможе не лише розуміти, де ви зараз, але й які ресурси можна направити на досягнення мети.

Сформулюйте чітку та реалістичну мету
Визначте, що саме ви хочете досягти: це може бути створення резервного фонду, інвестиції чи накопичення на велику покупку. Важливо, щоб мета була реалістичною і досяжною в рамках одного року.

Розподіліть завдання по місяцях
Юрій Кралов радить створити план на рік і визначити, що саме ви робитимете щомісяця. Це можуть бути маленькі досягнення, які приведуть до великої мети.

Будьте гнучкими
Життя підкидає сюрпризи, тому переглядайте свій план регулярно. Іноді мету потрібно трохи змінити — і це нормально. Завжди  залишайте резерв для непередбачуваних ситуацій.

І основна порада від Юрія Кралова - не поспішайте. Досягнення фінансової мети — це процес, який потребує терпіння, дисципліни та гнучкості  

А МТБ Банк буде радий допомогти та підтримати вас на цьому шляху.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти