Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК - океан твоїх можливостей

Приватним особам
Бізнесу
06.12.2018
МТБ БАНК - океан твоїх можливостей - фото - mtb.ua

Без випускників найстарішого одеського училища №3 морського профілю НУ «ОЮА» не обходиться жодне судно - матроси, токарі та мотористи працюють під усіма прапорами світу.

А у нас для моряків є все: кредити на перший рейс і на будь-які споживчі цілі, вигідні депозити з підвищеними ставками, зручні карткові продукти на будь-який смак і гаманець, VIP-обслуговування за світовими стандартами.

МТБ БАНК - одна з небагатьох в Україні фінансових установ, яка чверть століття розробляє продукти і послуги саме для моряків.  Фахівці банку Олена Вальчук, Наталія Соколова, Марина Кушнір і Влад Чаплюн розповіли курсантам 3-го і 4-го курсів про морську програму банку і про переваги обслуговування.

Майбутні мотористи і матроси з цікавістю слухали наших колег, задавали дуже важливі і потрібні питання, які свідчать про те, що наші продукти особливо затребувані сьогодні на ринку.  А співробітники банку уточнили перелік потреб молодого покоління моряків і вдосконалюватимуть продукти в цьому напрямку.

МТБ БАНК - океан твоїх можливостей - фото 2 - mtb.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти