Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Головний подарунок - десять пар квитків на UEFA Chаmpions League Final Kyiv 2018!

Приватним особам
22.03.2018

Власники платіжних карт Mastercard, емітованих ПАТ «МТБ БАНК» (ПАТ «МАРФІН БАНК»), з 20 березня можуть взяти участь у національному промо, присвяченому Фіналу Ліги Чемпіонів в Києві, який відбудеться 26 травня 2018 року. Міжнародна платіжна система Masterсard дає можливість власникам своїх карт отримати масу унікальних футбольних призів і, звичайно ж, відвідати Фінал Ліги Чемпіонів!
Як взяти участь в акції? Дуже просто! Якщо вам вже виповнилося 18 років і Ви - громадянин України, який проживає поза зоною АТО і Криму - зареєструйте свою картку Mastercard, емітовану ПАТ «МТБ БАНК» (ПАТ «МАРФІН БАНК») напередодні або під час дії акції, на сайті bilshe.mastercard. ua (тут же можна ознайомитися більш детально з умовами акції). І сміливо розраховуйтесь нею за товари і послуги (сума чека повинна бути вище 50 гривень).


Акція діє з 20 березня до 10 травня 2018 року.

Приєднавшись до акції, Ви отримаєте шанс виграти квитки на фінал UEFA Chаmpions League Final Kyiv 2018! А ще - можливість отримати один з 500 щоденних подарунків з символікою UEFA Chаmpions League Final Kyiv 2018: брендовану футболку, худі, шарф, бейсбольную кепку, рюкзак, куртку і м'яч.

Перша з семи тижнів акції - почалася! Приєднуйтесь!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти