Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

АКЦІЯ «БОНУС МОРЯКАМ» - ДУЖЕ ЗРУЧНО, СУПЕР ВИГІДНО, АБСОЛЮТНО НАДІЙНО!

Приватним особам
02.05.2018

Моряки - клієнти ПАТ «МТБ БАНК» (діючі або нові) - з 10 травня по 1 вересня 2018 року можуть скористатися перевагами акційної програми «Бонус морякам».

ПАТ «МТБ БАНК» пропонує вигідні та зручні тарифні пакети: ТП «Морський вовк» (перший рік обслуговування - 1 грн) і ТП «Морська карта VIP» (перший рік обслуговування - 1 грн).

В рамках акції діє програма лояльності: + 0,30% до діючої ставки по депозиту «Строковий» в національній валюті, + 0,25% до діючої ставки за депозитом «Морський» в іноземній валюті і мінус 2% від річної відсоткової ставки по кредиту для моряка.

10-11 травня 2018 року на Міжнародному форумі «Навчання, підготовка і працевлаштування моряків» МТБ БАНКом буде проведено розіграш для моряків, де головним призом будуть 5 міжнародних платіжних карт PLATINUM по 1 грн. за перший рік обслуговування, з безкоштовним підключенням до послуги Concierge Service і програмою Ptiority Pass. Звичайна вартість даної карти становить 1800 грн.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти