Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

25 РОКІВ ЛЮБОВІ

Приватним особам
Бізнесу
01.11.2018
25 РОКІВ ЛЮБОВІ - фото - mtb.ua

1 листопада стартувала акція «Ювілейний настрій» для юридичних осіб, яка триватиме до 20 грудня.  А 5 листопада - початок акції «Ювілейна» для фізичних осіб, яка завершиться 28 грудня.  Нові та існуючі клієнти банку протягом двох місяців зможуть скористатися цікавими і вигідними акційними пропозиціями.

Всім своїм вкладникам - фізичним особам - МТБ БАНК дарує + 2.5% до діючої процентної ставки за депозитом «Строковий» в національній валюті строком на 1 місяць.  Більш того, надається можливість тричі пролонгувати цей внесок на акційних умовах.  І як бонус, міжнародна платіжна карта - в подарунок!  А картки преміум-класу можна оформити за акційною ціною - всього за 25 гривень.  Вигідні тарифні пакети для фізичних та юридичних осіб - за пільговою акційною ціною 25 гривень на місяць і мінімальним розміром незнижувального залишку по карті.

В рамках ювілейних акцій підприємцям і юридичним особам пропонуємо дуже вигідно почати свою співпрацю з МТБ БАНК з можливістю оформлення пакету "Комплексний для ФОП / ЮЛ" для обслуговування, з пільговою абонплатою 25 грн / місяць;  можливість оформлення зарплатного проекту з комісією за безготівкове зарахування коштів на карткові рахунки для працівників комерційних організацій в рамках зарплатного проекту - всього 0,25%, а також вигідні умови підключення до послуги "торговий еквайринг" зі знижкою до 25%, оформлення корпоративних карт преміум  класу.

Крім того, до свого двадцятип'ятиріччя МТБ БАНК пропонує своїм клієнтам паливні карти зі знижками і медичне страхування топ-менеджменту підприємств партнерами банку.

25 років відданості клієнтам та стовідсоткова фінансова стабільність - це ювілей МТБ БАНКу!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти