Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

25 РОКІВ БЕЗ РЕФІНАНСУ

Приватним особам
Бізнесу
30.08.2018
25 РОКІВ БЕЗ РЕФІНАНСУ - фото - mtb.ua

Українські банки - включаючи найбільші - продовжують залучати кредитні ресурси Національного банку України для підтримки своєї ліквідності, тобто  здатності виконувати свої зобов'язання перед клієнтами в будь-який час.  У МТБ БАНКу за 25 років його існування жодного разу не виникали розриви в часі по ліквідності.  Всі зобов'язання перед своїми клієнтами банк виконував і виконує в повному обсязі.

 Геннадій Качуровський, начальник управління ризик-менеджменту ПАТ «МТБ БАНК»:

 - МТБ БАНК не залучав кредити рефінансування від НБУ навіть в кризові роки для банківської системи, що свідчить про міцний запасі ліквідності банку і якісному рівні управління.  Зараз показники ліквідності нашого банку такі: миттєва ліквідність Н4 - 69,19%, на 29 серпня 2018 року, при нормативі НБУ не менше 20%.  Поточна ліквідність Н5 - 85,32%, на 21 серпня, при

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти