Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Сплачуйте навчання за кордоном в МТБ БАНКу

Приватним особам
Бізнесу
13.11.2018
Сплачуйте навчання за кордоном в МТБ БАНКу - фото - mtb.ua

У міжнародному форумі  "Освіта за кордоном 2019" у Харкові взяли участь представники навчальних закладів з усього світу, включаючи Канаду, США, Мальту, Великобританію, Чехію, Австралію та інші держави, а відвідувачі виставки змогли дізнатися про варіанти і переваги отримання освіти в зарубіжних вузах.

 - Ми раді брати участь в заході нашого партнера "Student Travel Education".  Тим більше, що МТБ БАНК дає можливість на вигідних умовах здійснювати оплату за навчання в зарубіжних вузах в різних валютах, - зазначив керуючий Центральним відділенням МТБ БАНКу в Харкові Олександр Борисов.

Сплачуйте навчання за кордоном в МТБ БАНКу - фото 2 - mtb.uaСплачуйте навчання за кордоном в МТБ БАНКу - фото 3 - mtb.uaСплачуйте навчання за кордоном в МТБ БАНКу - фото 4 - mtb.uaСплачуйте навчання за кордоном в МТБ БАНКу - фото 5 - mtb.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти