Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Нове відділення в Одесі відкрито

Приватним особам
Бізнесу
18.08.2020
Нове відділення в Одесі відкрито - фото - mtb.ua

Шановні одесити! ПАТ «МТБ БАНК» відкрив нове відділення в Одесі. Будемо раді вас бачити за адресою: вул. Дідріхсона 13, в будівлі Національного Університету «Одеська морська академія». Таке розташування дуже зручне для курсантів, що навчаються в Академії, а також для викладачів, які можуть скористатися банківськими послугами МТБ БАНКУ. Крім того, співробітники відділення охоче проконсультують майбутніх моряків щодо спеціально розроблених для них пропозицій: депозит «Морський», кредитна програма «Морська», платіжні карти для моряків тощо.

Нове відділення надає повний спектр послуг для фізичних та юридичних осіб, що дозволить мешканцям сусідніх будинків комфортно користуватися банківськими продуктами: розміщати кошти на депозит, отримувати кредитні кошти на різні цілі, оплачувати комунальні послуги, здійснювати банківські перекази тощо.

Чекаємо на вас!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти