Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК СТАВ УЧАСНИКОМ ОДНІЄЇ З НАЙБІЛЬШИХ СВІТОВИХ ПЛАТІЖНИХ СИСТЕМ UNIONPAY INTERNATIONAL

Приватним особам
Бізнесу
17.07.2020
МТБ БАНК СТАВ УЧАСНИКОМ ОДНІЄЇ З НАЙБІЛЬШИХ СВІТОВИХ ПЛАТІЖНИХ СИСТЕМ UNIONPAY INTERNATIONAL - фото - mtb.ua

Національний банк України 25 червня 2020 року зареєстрував МТБ БАНК учасником міжнародної платіжної системи UnionPay International (UPI). UPI - це дочірня компанія національної платіжної системи Китаю China UnionPay. Платіжна система China UnionPay (CUP) - єдина національна платіжна система Китаю, одна з найбільших платіжних систем у світі. UPI в партнерстві з понад 2300 фінансовими установами забезпечила прийом карток UPI у 179 країнах і регіонах по всьому світу, випускаючи їх у 61 країні та регіоні.

Ми вдячні одній з найбільших міжнародних платіжних систем за надану довіру та надання нам найвищого статусу принципового партнера. Це дозволить значно підвищити ступінь інтеграції нашого банку в світову фінансову систему, - говорить заступник голови правління ПАТ «МТБ БАНК» Ілля Климович. - МТБ БАНК надасть власникам карток UnionPay якісні фінансові послуги світового рівня, що допоможе українським торговельним підприємствам і малому бізнесу значно розширити свої можливості.

Перший етап співпраці МТБ БАНКу з UnionPay – обслуговування карток платіжної системи UnionPay International у мережі банкоматів та платіжних терміналів, а також емісія карток цієї платіжної системи.

У наших планах - розробка та впровадження спільних інноваційних платіжних продуктів. Це значно покращить рівень банківського сервісу для клієнтів нашого банку та буде сприяти модернізації платіжної індустрії на рівні держави, - підкреслив Ілля Климович.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти