Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк підтримує українську сферу освіти - це наш пріоритет

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
09.10.2024
МТБ Банк підтримує українську сферу освіти - це наш пріоритет - фото - mtb.ua

Українські діти заслуговують найкращого!
Навіть у нелегкі для країни часи, батьки прагнуть виховати їх вільними, щасливими та небайдужими. Тому підтримка освіти – це наш спільний пріоритет!

МТБ Банк активно займається просвітництвом, беручи участь у заходах НБУ щодо фінансової грамотності для дітей і молоді. Крім того, ми надаємо фінансування навчальним закладам, щоб вони були максимально забезпечені всім необхідним для якісного процесу навчання наших дітей.

Ми пишаємось, що МТБ Банк входить до ТОП-3 банків України за фінансуванням освітніх установ, і, без перебільшення, є одним з лідерів у цій сфері!

Нещодавно до числа підтриманих нами освітніх закладів приєдналася "Школа Вільних та Небайдужих" – унікальний проєкт у Львові, що об’єднує кілька шкільних просторів, велику кількість напрямів і цілих департаментів. Це і Академічна школа, школа Мистецтв, школа Гарту, школа Іноземних мов, Цифрових технологій, школа Пригод, Онлайн-школа, і навіть школа Щастя. Тут вчать творити майбутнє вже сьогодні, формуючи особистостей, які готові до змін і викликів часу.

"Ми дуже раді долучитись до підтримки такого проекту, який має на меті не тільки надання знань для дітей, а і їх всебічний розвиток як особистості, створюючи навколо школи цілу екосистему " - зазначив Юрій Кралов, голова правління МТБ Банку.

Директор Школи Вільних і Небайдужих, пан Олесь Пограничний додає: "Ми впевнені: інвестуючи в освіту сьогодні, ми закладаємо фундамент для кращого майбутнього країни. Тож давайте разом робити наш світ кращим для наших дітей!"

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти