Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК: КАРАНТИН – НЕ ОЗНАЧАЄ ЗУПИНКА. ПРАЦЮЄМО!

Приватним особам
Бізнесу
17.04.2020
МТБ БАНК: КАРАНТИН – НЕ ОЗНАЧАЄ ЗУПИНКА. ПРАЦЮЄМО! - фото - mtb.ua

За підсумками першого кварталу МТБ БАНК забезпечив більш ніж двократне зростання обсягів торгового фінансування зовнішньоекономічних транзакцій наших клієнтів. Це стало можливим завдяки підтримці з боку експортних кредитних страхових агенцій, у першу чергу – китайської SinoSure. Операції на внутрішньому ринку за перший квартал також демонструють приріст - сумарний обсяг випущених інструментів наблизився до 300 мільйонів гривень.

Випуск МТБ БАНКом документарних акредитивів і банківських гарантій для учасників зовнішньоекономічної діяльності,  а також  тендерних, митних і інших видів  гарантій по внутрішньоукраїнським операціям дозволяє не зупиняти бізнес-процеси та підтримувати українську економіку.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти